Golf 2017

MTC Golfmästerskap 2017


klicka på en bild för att visa större format

MTC Golfmästerskap 2017 hölls på söndagen13 aug.

 

Fyra tappra anlände Borenshult 09.00 i ett ganska grått väder.

Turen leddes av Göran Davidsson som vann Golfmästerskapen 2016 han lotsade oss via Lemunda-Godegård-Tjällmo-Småängsbadet där det passade fint att få lite förmiddagskaffe.

Färden fortsatte sedan mot Finspång-Falla-Tolskepp-Sandvik-Bergs slussar  MTC:s Golfmästerskap 2017 skulle hållas på äventyrsgolfen vid hamnbassängen.Det blev en väldigt hård kamp om medaljplatserna där placeringarna hela tiden skiftade fram o tebax. Den som dock höll hårdast i klubban o rodde hem det hedervärda priset blev Ante som dessutom har äran att anordna Golfmästerskapet 2018. Enligt Ante så är redan hans runda rekad o klar, detta redan innan årets mästerskap gått av stapeln. Snacka om gott självförtroende. Fyran höll nog banrekordet, men med flest antal slag då. På plats intogs sedan en "a la carte" kebab med pommes på en av de lokala mobila kioskerna som huserar i hamnen. Där kunde dagen varit slut men på plats kom förslaget att åka till Mutebo-Aspnäs Jernväg för att få åka lite tåg draget av ånglok. Alla var positiva till detta. Där intogs även eftermiddagsfika. Hemvägen via Skänninge leddes av Conny som känner de vägarna väl.

Jag trodde jag kört på de flesta vägarna i Östergötland. Jag kan nu konstatera att det har jag INTE gjort. Tack grabbar för en underbar dag med spännande o rafflande golfmatch o härligt krokiga MC-vägar. Och till slut kom ju den härliga solen fram o sken ikapp med oss


//Vid tangentbordet  Schenis