Valö 2017

Valö 2017


klicka på en bild för att visa större format

 VALÖ Lördagen 19 Augusti 2017


09.00 samlades nio taggade "Bikers " vid Borenshultskiosken för att under RoadMaster Connys ledning följa med på slingrande vägar mot de enorma räkmackorna på Valö i Björkfors. En var väldigt trött o höll på att missa turen. Men med rätt taktik så löste sig det också. Vädret var till en början lite grått men med tanke på att det vräkt ner under natten så var detta kanonväder och turen slutade ju i solsken så vad kunde varit bättre? Turen gick via Skänninge-Hogstad-Strålsnäs-Ulrika där medhavd kaffekorg plockades fram vid Ulrikas eminenta skola som fick bidraga med kaffebord. Färden fortsatte sedan till Valö via Rimforsa o däremellan någon smal kringelkrok som jag vete fasen om jag hittat själv. Räkmackor i diverse storlekar samt hamburgare intogs med stor aptit. I vanlig ordning när vatten bjuds i närheten försvann Frigge i Christina o var hittar man dem om inte i badet?

I Valö tog Frigge över som RoadMaster för att återigen ta oss in oss på en kurvig kostig, visserligen asfalterad och i gott skick, som mynnade ut i Hycklinge. Därefter fick vi bese Horn-Kisa-Pinnarp-Malexander där en kort bensträckare togs. Sista etappen kördes via Boxholm-Ryckelsby-Hogstad-Skänninge-Motala. Dock svängde jag själv in på Borensbergsvägen då jag såg en liten skylt om radioflyg vilket jag tycker är kul. Allt som mullrar, låter, luktar bränsle är kul. Så det blev en liten Happy End i dag oxå ;)

Stort Tack till Conny som ledde dagens körning o till Frigge som tog oss hem. Naturligtvis även Stort Tack till hela gänget för trevlig samvaro o gott kamratskap. Ser fram emot nästa MTC-Tur.

MTC levererar som vanligt.


Vid tangentbordet "Schenis"